top of page

PROIECTE 2017

Screen Shot 2019-06-05 at 7.00.25 PM.png

Fundatia Mihai Eminescu Trust si-a dedicat proiectele conservarii si revitalizarii patrimoniului istoric transilvanean. Cele doua donatii oferite de KeepGiving in valoare de 10.000 lei in aprilie 2017 si alti 10.000 lei in iunie 2017 au fost folosite in vederea integrarii si educarii persoanelor din zonele rurale din Transilvania.

De asemenea, fundatia Mihai Eminescu trust a sustinut o serie de ateliere creativ-educationale in satele Alma Vii, Archita, Malancrav si Viscri cu scopul de a creste gradul de constientizare a patrimoniului local in randul copiilor.

Screen Shot 2019-06-05 at 7.14.41 PM.png

“Fiecare copil in gradinita” este un program ce are scopul de a stimula participarea in invatamantul prescolar a copiilor ce provin din familii defavorizate. programul a fost sustinut de fundatia KeepGiving in anul scolar 2016-2017. Mai exact, in primul semestru Kaufland Romania a sustinut proiectul cu bonuri valorice pentru rechizite in valoare de 60.000 lei, iar in cel de-al doilea semestru, Fundatia KeepGiving, a oferit aceeasi suma tot sub forma de bonuri valorice. Tichetele au fost distribuite copiilor prin intermediul Consiliului Judetean Sibiu.

MOCANITA SIBIU-AGNITA​​ este o cale ferata care serpuieste printre dealurile sudice ale Transilvaniei. Am facut o donatie de 10000 de lei pentru a sprijini un proiect ce poate dezvoltare economica in zona. In plus sprijinim spiritul entuziast al voluntarilor care reconstruiesc aceasta linie. Mai multe informatii aici: 

https://www.facebook.com/AsociatiaPrieteniiMocanitei.

Misiunea OVIDIURO este ca fiecare copil sarac din Romania sa beneficieze educatie in gradinita si sa devina un membru activ al societatii. Am facut o contributie de 15000 de dolari si vom continua sa sprijinim aceasta organizatie in telul sau de a implementa programul in toate comunitatile din tara.

https://facebook.com/AsociatiaOvidiuRo

bottom of page